Potřebujete si půjčit rychle? Od toho je pro vás rychlá půjčka

08.04.2016 15:14

Nastala situace kdy si potřebujete půjčit rychle pár tisíc korun? Rychlá půjčka vám umožní půjčit si peníze rychle. Pokud neexistují překážky, které by vedly k zamítnutí půjčky a splňujete zákonné podmínky, pak je možné mít peníze k dispozici za pár minut a na cokoliv právě potřebujete.

Rychlá půjčka na účet je vyplacena do 15 minut

Hledáte takovou půjčku, se kterou se nebude sjednávání půjčky protahovat? Pak vybírejte půjčku on-line s převodem na účet. Rychlá půjčka na účet je vyplacena zpravidla do 15 minut. Půjčit si však můžete jen částky do 10 000 korun. Půjčka je bez zajištění, ručitele i zástavy. Rovněž o půjčku nemusíte žádat se svým partnerem či partnerkou. Pokud nechcete, aby o půjčce někdo věděl, nedozví se to. Veškerá komunikace mezi vámi a společností probíhá emailem a telefonicky. Půjčku následně splatíte do třiceti dní na účet společnosti. Podklady k uhrazení půjčky obdržíte SMS zprávou a v elektronické podobě do emailu. V případě potřeby si termín můžete prodloužit.

Nestačí vám pár tisíc? Americká půjčka umožní půjčit si více

Ano. Americká půjčka nebo také nebankovní hypotéka je půjčka se zajištěním nemovitosti. Půjčit si však můžete i několik milionů korun. Sjednat si ji můžete na webu AmerickáPůjčka.cz. Podstatná je hodnota nemovitosti, ze které se maximální výše půjčky následně odvíjí. Půjčit si můžete bez dokládání příjmů, kontroly registrů a v tomto případě nevadí, pokud má žadatel exekuci či exekuce. Zastavit lze přitom nejen dům ve svém vlastnictví, ale i byty, komerční prostory, stavební pozemek, hotel, penzion či družstevní byt. Její největší výhodou je neúčelovost půjčky. Půjčit si můžete na podnikání, investice, konsolidace, rekonstrukci domu či bytu, apod. Podstatné je, aby byla sjednená na stránkách AmerickáPůjčka.cz hrazena včas.