Srovnejte si spořící účty a získejte vysoký úrok

22.07.2016 13:35

Když se řekne spořicí účet, určitě si vybavíte hlavně období devadesátých let minulého století. Tehdy byl trend spoření nastaven tak, že to dělal skoro každý. Dnes se ale tyhle typy účtů dostávají znovu do módy, výhodné uložení prostředků, které je maximálně bezpečné, zvažuje stále více osob. Ale kam vlastně své peníze vložit? Nechte si poradit, nezávazně a navíc zcela zdarma, je tu srovnání spořicích účtů.

Zhodnocení zvíce jednoho procenta

V dnešní době není vůbec nic neobvyklého, když se dostanete k nabídce spořicího účtu, jenž nabízí zhodnocení i vyšší, než je jedno procento ročně. Úroky mohou být připisovány měsíčně, abyste měli co nejlepší přehled. Vše si nakonec lze kontrolovat – od čeho je tu vlastně mobilní nebo internetové bankovnictví, že?

Třeba takový Air Bank spořicí účet nabídne právě tohle. Nejste navíc povinni mít nějaký minimální či maximální vklad, současně také nemusíte dodržet kdovíjak dlouhou výpovědní lhůtu, se svými penězi můžete disponovat prakticky okamžitě. Tento spořicí účet je vhodný pro všechny, kteří chtějí uložit své volné finance a ještě je o něco zhodnotit, než si rozmyslí, co s nimi budou dělat dál. Nechte své peníze také trochu pracovat, navíc, když je to vlastně záležitost absolutně bez rizika, de facto za to přeci nic nedáte…

Spořicí účet má prostě něco do sebe

Že ho také zvažujete? Spořicí účet má pořád své kouzlo, to je bez debat. Stačí si jen vybrat ten správný. Takový, který slibuje zhodnocení vložených prostředků pod půl procentního bodu ročně, to asi nebude, to se jistě shodneme všichni. Prohlédnout si však můžete celou řadu alternativ, protože za prohlídku přeci nic nedáte. Co třeba takové ING konto, zní to pro Vás zajímavě?

Úroková sazba právě tady je stanovena na 0,7 procentního bodu ročně. Na našem trhu se spořicími účty napříč bankovním sektorem jde o poměrně výhodnou nabídku. Navíc, když je vedení účtu prosto poplatků a totéž platí o výběrech z bankomatu. Pokud jste to totiž ještě nevěděli, s vloženými prostředky můžete zcela svobodně disponovat! To je věc, která je totiž v jádru velmi výhodná, co myslíte?